ÇUMRA İLÇE ÖRGÜTÜMÜZE VE PARTİLİLERİMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Çumra İlçe Başkanlığında partililerimizle bir araya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe,Alper Tunga Çeliker

 

GÜNEYSINIR İLÇE ÖRGÜTÜMÜZE VE PARTİLİLERİMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Güneysınır İlçe Başkanlığında partililerimizle bir araya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe,Alper Tunga Çeliker

 

TAŞKENT İLÇE ÖRGÜTÜMÜZE VE PARTİLİLERİMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Taşkent İlçe Başkanlığında partililerimizle bir araya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe,Alper Tunga Çeliker

 

HADİM İLÇE ÖRGÜTÜMÜZE VE PARTİLİLERİMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Hadim İlçe Başkanlığında partililerimizle bir araya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe,Alper Tunga Çeliker

 

BOZKIR İLÇE ÖRGÜTÜMÜZE VE PARTİLİLERİMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Bozkır İlçe Başkanlığında partililerimizle bir araya gelerek,teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe,Alper Tunga Çeliker

 

KONYA İL BAŞKANLIĞI’MIZA,SELÇUKLU VE MERAM İLÇE BAŞKANLIĞI’MIZA TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde gösterdikleri yoğun çalışma temposu ve desteklerinden dolayı CHP Konya İl Başkanlığı’na,CHP Selçuklu İlçe Bakanlığı’na ve CHP Meram İlçe Başkanlığı’na ve üyelerine teşekkür ziyaretlerinde bulundular.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe

HÜYÜK İLÇE ÖRGÜTÜMÜZE VE PARTİLİLERİMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Hüyük İlçe Başkanlığında partililerimizle bir araya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe

CHP Milletvekili Bozkurt, Seydişehir CHP teşkilatını ziyaret etti

11406797_10205860936900680_3750119999336389355_n
KONYA (AA) – CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatını ziyaret etti.Teşkilat binasında yapılan…

KONYA (AA) – CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Teşkilat binasında yapılan ziyarette Bozkurt’u ilçe başkanı Yunus Uysal ve partililer karşıladı.

Bozkurt, burada yaptığı konuşmada, CHP ye verilen destek ve azimli çalışmadan dolayı partililere teşekkür etti.

Birlikte çok çalıştıklarını ifade eden Bozkurt, “Her zaman halkın sıkıntısına derman olmaya çalıştık. Bundan sonrada çalışmaya birlikte devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

AA

CHP Milletvekili Bozkurt, Seydişehir CHP teşkilatını ziyaret etti

KULU,CİHANBEYLİ VE ALTINEKİN İLÇELERİMİZDE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Kulu,Cihanbeyli ve Altınekin İlçe Başkanlıklarında partililerimizle bir araya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

AHIRLI ve AKÖREN İLÇELERİMİZDE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Ahırlı ve Akören İlçe Başkanlıklarında partililerimizle biraya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker

SEYDİŞEHİR ve YALIHÜYÜK İLÇE ÖRGÜTLERİMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Seydişehir ve Yalıhüyük İlçe Başkanlıklarında partililerimizle biraya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker

BEYŞEHİR VE DEREBUCAK İLÇE ÖRGÜTLERİMİZDE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİMİZ

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Beyşehir ve Derebucak İlçe Başkanlıklarında partililerimizle biraya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Derebucak’ın Çamlık ve Durak köylerinde halkımızla buluştular.

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker

Akşehir,Doğanhisar,Ilgın,Kadınhanı ve Sarayönü İlçelerimizde Teşekkür Ziyaretlerinde Bulunduk

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer ile Milletvekili Genel Seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Akşehir,Doğanhisar,Ilgın,Kadınhanı ve Sarayöünü İlçe Başkanlıklarında partililerimizle biraya gelerek,Teşekkür ziyaretlerinde bulunduk.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe