CHP “Hüsnü Bozkurt” dedi

CHP’de Hüsnü Bozkurt ön seçimde birinci sıraya yerleşti. CHP için büyük bir kazanım oldu.

Hüsnü Bozkurt, SHP iktidarı döneminde Konya SSK Başhekimliği’ne getirilerek, şimdiki Eğitim Araştırma Hastanesi, eski SSK Hastanesinde yaptığı reformlarla Konya halkının gönlünde taht kurmuştu.

Daha sonra SSK Hastanesi Başhekimliği’nden ayrılmasıyla siyasetin içerisindeki yerini aldı. 1999 kongrelerinde CHP İl Başkanlığı’na aday oldu. Partililerin teveccühü ile il başkanı seçildi.

1999 seçimlerinde, il başkanlığından istifa ederek, milletvekilliği için aday adayı oldu. 1999’da da yapılan ön seçimde bir şanssızlıkla istediği sonucu alamazken, CHP’nin de baraj altında kalması neticesinde bir müddetliğine de olsa kenara çekilmişti.

CHP’de 2002’den itibaren ön seçim yapılmaması ve merkezi yoklamayla aday belirlenmesi üzerine aday olmayı düşünmezken; 25. Dönem Milletvekilliği için CHP’den ön seçim olacağını da düşünerek aday adaylığını açıklamıştı.

Hüsnü Bozkurt her şeyden önce, Nezir Büyükcengiz’in vefatından sonra CHP Konya örgütlerinde oluşan boşluğu doldurabilecek kapasitede bir örgütçü… Yani bu özelliğiyle Atilla Kart gibi örgütlere uzak durmayacaktır.

Hüsnü Bozkurt, Konya CHP’de örgütleri oluşturacak, il yönetimlerini oluşturacak, Konya sorunlarını, Konya halkına çok rahat aktarabilecek, Meclis’te de denetleme görevini gayet net olarak yerine getirebilecek bir adaydır.

Kısacası Hüsnü Bozkurt’la CHP Konya örgütleri ayağa kalkacak, siyasi kavgasını en iyi şekilde vermeye gayret gösterecektir.

CHP’lilerin Konya’da liderleri olacak bir adayı belirlediklerini düşündüğümü söyleyeyim.

Bilhassa 2007’den bu yana Konya CHP’de bir boşluk olan milletvekilliği, yerinde bir kararla dolacaktır.

Hüsnü Bozkurt’la hem TBMM iyi bir hatip ve sağlam bir milletvekili kazanmış olacak hem de Konya CHP, örgütleri toparlayacak, örgütlere hamilik yapabilecek bir lider kazanmış olacaktır.

Ne diyelim, CHP’lilere ve Konyalılara hayırlı olsun.

 Erhan Dargeçit
http://www.anadoludabugun.com.tr/chp-husnu-bozkurt-dedi-1760yy.htm

 

Ön Seçim Sonuçları Açıklanıyor

29 Mart 2015 Pazar günü gerçekleştirilen ön seçim sonuçları büromuza gelmeye başladı.Mutluyuz,gururluyuz.Destek veren tüm dostlara teşekkürlerimizi iletiyoruz.Partimiz kazanacak,Türkiye Kazanacak

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe-Alper Tunga Çeliker

Oyumuzu Kullandık Partimize Konya’mıza Ülkemize Hayırlı Olsun

Partimiz Genel Merkezi tarafından alınan ön seçim kararı nedeniyle bugün Konya genelinde Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri diğer illerde olduğu gibi sandık başına gittiler.CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Dr. M. Hüsnü Bozkurt’ta sandık başına giderek oyunu kullandı.Bu ön seçimin Partimize,Konya’mıza,ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker

Ön Seçim çalışmalarımız devam ediyor

Ön Seçim çalışmalarımız devam ediyor

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe-Alper Tunga Çeliker

Altınekin,Kulu,Cihanbeyli ve Ereğli’de Çalışmalarımıza devam ettik

CHP Konya Milletvekili aday adayı Dr. Hüsnü Bozkurt Altınekin,Kulu,Cihanbeyli ve Ereğli’de çalışmalarına devam etti.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe

İl Gençlik Kollarımızı Ziyaret Ettik

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Dr.M.Hüsnü Bozkurt Konya İl Gençlik Kollarımızı ziyaret etti.

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker

Ereğli İlçemizde Çalışmalarımıza devam ettik

CHP Konya Milletvekili aday adayı Dr. M.Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer Ereğli ilçemizde aday tanıtım çalışmalarına devam ettiler.

Alper Tunga Çeliker,Ömer Çataltepe

Karapınar İlçemizi Ziyaret Ettik

CHP Konya Milletvekili aday adayı Dr. M.Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki partililer Karapınar ilçemizi ve İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettiler

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker

HÜSNÜ BOZKURT’A YOĞUN İLGİ…

HÜSNÜ BOZKURT'A YOĞUN İLGİ...

CHP’den 25. Dönem Milletvekili aday adayı olan Dr. Hüsnü Bozkurt Hadim ilçesi CHP Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Teşkilatta, Bozkurt ve ekibini İlçe başkanı Salih ÇELİK ve büyük bir kalabalık karşıladı. Dr. Hüsnü Bozkurt, teşkilatta yaptığı konuşmada, özellikle kadınlar konusuna değindi. Bozkurt konuşmasında; “Biz, kadının korunmaya muhtaç, aciz bir insan olmadığını, aynı erkekler gibi olduklarını, emanete bırakılacak bir eşya, eve kapatılacak bir zavallı, kim ne kadar isterse o kadar çocuk yapacak bir kuluçka makinesi, tahrik unsuru ya da edepsiz olmadığını içselleştirmiş, kadın erkek eşitliğine yürekten inanmış ve bunu hayata geçirmeye niyet etmiş bir yönetim anlayışı ülkemizde hâkim olsun istiyoruz” dedi.

Aday adayı Bozkurt ayrıca, partilerinin 1999 seçimlerinden sonra ilk kez ve tüm üyelerin katılımı ile yargı denetiminde ön seçim yapma kararını kutladığını, kararın alınması için çaba harcayan İl ve İlçe Başkanları’na ve Yöneticilere teşekkür etmeyi bir borç bildiğini vurguladı. Bozkurt, Hadim’lilerden de desteklerini esirgememesini istedi.

Cengiz ÖZCAN

http://yerel42.com/haber/husnu-bozkurt-a-yogun-ilgi_6154.html

CHP KONYA 25.DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. HÜSNÜ BOZKURT’UN HADİM İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARETİ

CHP Konya 25.Dönem  Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüsnü BOZKURT’un  Hadim İlçe Teşkilatını ziyareti

Fotoğraflar:Cengiz ÖZCAN

CHP’nin Konya’daki hedefi üç vekil!

945ab7f4a195bc1eb3dbddbc6df1c46b

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Adayı Hüsnü Bozkurt, parti projelerini anlatarak destek isteyeceklerini, Konya’dan en az 3 milletvekili çıkarma hedefleri olduğunu söyledi.

7 Haziran seçimleri öncesi siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Hüsnü Bozkurt, seçmenlere parti projelerini anlatarak, destek isteyeceklerini kaydetti.

Diğer adaylarla birlikte Konya ve ilçelerinde parti çalışmalarına başladıklarını ifade eden Hüsnü Bozkurt, “Yaklaşık 50 gün sonra Türkiye tarihin en önemli bir seçimlerinde birine gidiyor. Çünkü bu seçime giderken ülkemizin hem iç politikada hem dış politikada hem geçim sorunları itibariyle hem güvenlik sorunları itibariyle bize göre çokta iyi yönetilmediği bir dönemde seçime gidiyoruz.

Bu nedenle CHP olarak gerek Konya’da gerek Türkiye genelinde mutlaka iktidar olmak için yoldayız. İktidar olmaya gayret ediyoruz. Bunun halkımız tarafından da kabul görüp gerçekleşeceğine çok inanıyoruz. Konya’da CHP örgütleri ve adayları olarak hedefimiz yüzde 15 ve üzeri oy ile en az 3 milletvekili ve fazlasını çıkarabilmek olacak” dedi.

“SİYASETİ KAVGA ARACI DEĞİLDİR”

 

Hüsnü Bozkurt, Konya’nın bir hoşgörü şehri olduğunu hatırlatarak, ağızların kötü bir söz çıkmayacağını ifade etti. Bozkurt, “Biz siyaseti asla kavga aracı, düşmanlık vesilesi, gladyatör arenası olarak görmüyoruz. Siyaset kavga edeceğimiz, karşımızdaki siyasi partilerin yandaşlarını, üyelerini, oy verenlerini düşman olarak nitelendirip onlarla savaşacağımız bir alan değil, olmamalıdır. Biz CHP olarak diğer siyasi partilere oy veren veya bünyesinde olan vatandaşlarımızı, kardeşlerimiz olarak görüyoruz ve hepsini çok seviyoruz. Sadece seçim bir demokratik yarış, bir hizmet yarışıdır. Biz bu hizmet yarışında halkımıza daha iyi hizmet vereceğimizi, ülkemizi daha iyi yöneteceğimizi, Konya’mızın sorunlarını daha iyi dile getireceğimizi söyleyerek, halkımızın teveccühünü kazanmaya çalışıyoruz. Bu anlamda ben Konya’da bu yarıştaki diğer rakiplerimizin hepsine sevgi ve saygılarımızı sunuyorum. Onlarında bu yarışa böyle baktıklarını biliyorum” diye konuştu.

“BARIŞTAN KARDEŞLİKTEN YANAYIZ”

Siyasi rakiplerine seslenen Bozkurt, sözlerine şöyle devam etti;

“Biz dünyanın hoşgörü kentinde Konya’mız da bütün ilçelerde bütün mahallelerde aynı şeyi 7 Haziran ve sonrasında dillendireceğiz. Biz barıştan yanayız, biz kardeşlikten yanayız biz kadından, insandan, çocuktan, gençten yanayız, daha iyi hizmet etmek için yollardayız. Bunu anlatamaya çalışacağız asla diğer partiler o partilerin adayları, hükümetimiz ya da başka kişiler hakkında bizim ağzımızdan tek bir kötü laf çıkacak değildir. Diğer arkadaşlarımızın da böyle davranacaklarını umuyorum. Konya’ya yakışacak olan da budur.

yenikonya

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Konya Ziyareti

Milletvekili Aday adayımız Dr. M. Hüsnü BOZKURT Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’ nu karşılarken

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker