BOZKIRLILAR DERNEĞİNİN DUTLUKIRDA DÜZENLEDİKLERİ ŞENLİĞE KATILDIK

Chp Konya Milletvekili Adayı Dr. Hüsnü Bozkurt,CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ve beraberindeki partililer ile birlikte Bozkırlılar Derneği’nin Dutlukır’da düzenlediği şenliğe katıldılar.

Hüsnü Bozkurt Meram Sanayi’nde destek aradı

46578

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Adayı Hüsnü Bozkurt, Meram ilçe teşkilatı ile birlikte Meram Sanayi esnafını ziyaret etti. Bozkurt, 7 Haziran seçimleri için esnaftan destek istedi.

7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Bozkurt, her kesin sandığa gitmesi gerektiğini belirterek, “Bu seçimlerinin Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan seçimlerdir. Biliyoruz ki, bütün yurttaşlarımız sandığa giderek demokratik haklarını kullanacaklardır” dedi. Meram bölgesinin tamamını ziyaret ettiklerini dile getiren Bozkurt, “Seçim startı verdiğimiz günden buyana tüm ilçelerimizi en az 3 er kez dolaştık. Gitmediğimiz köy, kasaba ilçe kalmadı. Elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmadı. Bu ziyaretlerde halkımızın sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerimiz hazır”diye konuştu. (Melek Sarıtaş)

logo

KONYA ERMENEKLİLER DERNEĞİ ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili adayı Dr.Hüsnü Bozkurt ,CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ve beraberindeki partililerimiz ile Konya Ermenekliler  Derneği Konya Şubesini ziyaret ettik.

 

EĞİTİM İŞ SENDİKASI KONYA ŞUBESİ ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili Adayı Hüsnü Bozkurt, seçim çalışmaları kapsamında Eğitim-İş Konya Şubesini ziyaret ederek, Eğitim-İş üyesi öğretmenlerle sıcak bir hava da sohbet etti.

Konuşmasına Eğitim-İş üyelerine teşekkür ederek başlayan Bozkurt “Kendisinin bir hekim olduğunu, öğretmenlik ve hekimliğin emeklisi olmayan meslekler olduğunu belirterek Eğitim-İş Sendikasını kendine her zaman yakın hissettiğinizdi söyleyerek. Seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

“100 gündür sahada olduğunu belirten Bozkurt, bütün yurttaşlara ulaşmaya çalışıyoruz ve CHP projelerini anlatıyoruz. Bu çalışmanın oylara yansıyacağını ve bu seçim günü bütün adayların canla başla çalışmasının sonuçlarını göreceklerini CHP’nin Konya’dan %18 oy ve 3 milletvekili çıkaracaklarını ümit ettiklerini, CHP’nin hazırladığı seçim bildirgesinin büyük bir emeğin ürünü ve iyi hazırlandığını, bu nedenle diğer partilerinin CHP’yi takip ettiğini ve CHP’nin gündemi belirlediği belirtti.

Konuşmasına 8 Haziran’dan sonra bu ülkenin kurucu iradesine karşı çıkamayacağını, ülkenin kurucularına “iki ayyaş” diyemeyeceğini ve okullardan Mustafa Necati’lerin, Hasan Ali Yücel’lerin, İsmail Hakkı Tonguç’ların adlarının silinemeyeceğini belirterek şöyle devam etti: “Ülkede yaşanan şiddetin ana sebebinin okullardan felsefe, sosyoloji, psikoloji, ve mantık derslerinin kaldırılmasıdır. CHP iktidarında bu dersler yeniden müfredata alınacaktır” dedi.

İNSANCA, ÖZGÜRCE YAŞAYACAĞIMIZ BİR ÜLKE ÖZLEMİNDEYİZ

Hüsnü Bozkurt’un ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Eğitim-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Şükrü Balun, “İnsanca, özgürce yaşayacağımız bir ülke özlemindeyiz,  8 Haziran seçimlerinden sonra kamu çalışanların yaşadığı zorluklardan kurtulacağını düşünüyorum “ diyerek Bozkurt’a dönerek “Eğer CHP iktidar olursa ülkede yaşanan tahribatın düzeltilmesi için çok çalışmanız gerekli” dedi.

HEDEFİMİZ KONYA’YI İZMİR YAPMAK

Yapılan konuşmalardan sonra sohbete geçilen ziyarette bir öğretmenin bu seçimde de aydınlanmacı çağdaş yaşamdan yana insanların ülkede ve Konya’da başarılı olamazsa Konya’yı terk ederek İzmir’e taşınacağını söylemesi üzerine Hüsnü Bozkurt “ Önemli olan Konya’da aydınlanma mücadelesini devam ettirmek o nedenle bizim hedefimiz Konya’yı İzmir yapmak” dedi ve  “Daha güzel ve gönençli günlerde bir arada olmayı düşünüyorum” sözleri ile Eğitim-İş’lilere tekrar teşekkür ederek, ziyaretini sonlandırdı.

 

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe

TÜRKİYE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBESİ ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili adayı Dr.Hüsnü Bozkurt ,CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ve beraberindeki partililerimiz ile Türkiye Emekli Astsubaylar  Derneği Konya Şubesini ziyaret ettik.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ KONYA ŞUBESİ ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili adayı Dr.Hüsnü Bozkurt ,CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ve beraberindeki partililerimiz ile Çağdaş Yaşamı Destekleme  Derneği Konya Şubesini ziyaret ettik.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe

 

ADD KONYA ŞUBESİ ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili adayı Dr.Hüsnü Bozkurt ,CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ve beraberindeki partililerimiz ile Atatürkçü Düşünce Derneği Konya Şubesini ziyaret ettik.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ KONYA ŞUBESİ HASTANESİNİ ZİYARET ETTİK

CHP Konya Milletvekili adayı Dr.Hüsnü Bozkurt ,CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ve beraberindeki partililerimiz ile Türk Kızılay Derneği Konya Şubesi Hastanesini ziyaret ettik.

Fotoğraflar:Ömer Çataltepe

CHP’li Bozkurt, destek istedi

131892Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili adayı Hüsnü Bozkurt, CHP Meram ilçe teşkilatı ile birlikte Meram Sanayi esnafını ziyaret etti. Bozkurt, 7 Haziran seçimleri için esnaftan destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili adayı Hüsnü Bozkurt, CHP Meram ilçe teşkilatı ile birlikte Meram Sanayi esnafını ziyaret etti. Bozkurt, 7 Haziran seçimleri için esnaftan destek istedi.

7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Bozkurt, herkesin sandığa gitmesi gerektiğini belirterek, “Bu seçimlerinin Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan seçimlerdir. Biliyoruz ki, bütün yurttaşlarımız sandığa giderek demokratik haklarını kullanacaklardır” dedi.

Meram bölgesinin tamamını ziyaret ettiklerini dile getiren Bozkurt, “Seçim startı verdiğimiz günden buyana tüm ilçelerimizi en az 3’er kez dolaştık. Gitmediğimiz köy, kasaba ilçe kalmadı. Elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmadı. Bu ziyaretlerde halkımızın sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerimiz hazır” dedi

Kaynak: Haber Kaynağı

‘Gezi’den herkes ders çıkarmalı’

fa2ad94fcc94c8c6_480x270
CHP Konya Milletvekili Adayı Hüsnü Bozkurt, “Gezi, ülkede yıllardır süren baskıcı rejime karşı bir başkaldırıydı” dedi.
CHP Konya Milletvekili Adayı Hüsnü Bozkurt Gezi Direnişi’nin yıl dönümü nedeniyle basın açıklaması yaptı. Bozkurt, “Gezi ‘iki ağaç meselesi’ olmaktan çıkmış ülkede yıllardır süren baskıcı rejime karşı bir başkaldırı idi” diyen Bozkurt, açıklamasında şunları söyledi:

“Protestocuların çoğunluğunu o güne kadar “apolitik” olduğu düşünülen 15-25 yaş arası gençler oluşturmuştu. Liseli, üniversiteli, işsiz ya da son derece düşük ücretle çalışan, gelecek kaygısı taşıyan gençler topluma örnek oldu.

Gençlerin yanı sıra, yaşam tarzlarına müdahale edildiğini düşünen kadınlar ve her yaştan yurttaşlar sokağa döküldü.

Büyük çoğunluğu hayatında ilk kez bir eyleme katılan ve bütünlüklü bir dünya görüşüne de sahip olmayan bu kitle, militan bir duruş sergilemişti. Onca gaz bombasına ve baskıya rağmen korkup sinmemiş evlerine dönmemişti.
Böylece, Türkiye toplumsal mücadeleler tarihinin en önemli protestolarından biri gerçekleşmişti.

Böylece; 7 Haziran akşamında yolcu edeceğimiz AKP iktidarı sarsılmış; tek adam yönetiminin önü kapatılmıştı.
Yapılan tüm gösterilerde ağırlıklı olarak mizahi bir protesto anlayışı ortaya konulmuştu.

Gezi parkı eylemlerinin temel özelliği; kitlesel, barışçı ve mizahi olmasıydı.
Gezi parkı eylemleri; süre bakımından da ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Öyle ki bir aya yakın sürmesi nedeniyle, “Haziran Ayaklanması” olarak adlandırmak da mümkün olmuştu.
Denilebilir ki gezi parkı eylemleri; kitleselliği, barışçılığı, mizahi yapısı ve süresi ile tüm dünyaya örnek olmuştu.

Yapılan gösterilere karşı gösterilen zorbalık ve hukuksuzluk hepimizin hafızasındadır. Orantısız güç kullanımı ve kasıtlı hareketler sonucunda, 8 gencimiz yaşamını yitirirken, 8 bini aşan sayıda yurttaş yaralanmıştı.

Gözler önünde vurulan ve öldürülen gençlerin davaları hukuk dışı zorlamalarla uzatılmaktadır. Bu davaların izlenmesi ve adaletle sonlandırılması hukuktan yana olan, vicdanı olan herkesin görevidir.

Başta siyasiler olmak üzere bu hukuksuzluklara yol açanların adalet önünde hesap vermesini beklemek, demokrasinin gereğidir.”

7 Haziran Genel Seçimleri’ni de hatırlatan Hüsnü Bozkurt, “8 Haziran’daki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; birinci sınıf demokrasiyi gerçekleştirilecek, hukukun üstünlüğü sağlanacak ve yapılan bütün hukuksuzluklar giderilecek ve sorumlulardan hesap sorulacaktır. Gezi Parkı protestolarından; herkes, payına düşen dersi çıkarmalıdır” dedi.

 

http://www.gercekgundem.com/siyaset/129718/geziden-herkes-ders-cikarmali

Gezi olaylarından herkes kendine düşen dersi çıkarmalıdır

gezi kopyala

GEZİ DİRENİŞİN 2. YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE CHP KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSNÜ BOZKURT’UN BASIN AÇIKLAMASI

 

– Gezi olaylarından herkes kendine düşen dersi çıkarmalıdır.

Bundan tam iki yıl önce, Gezi Parkı eylemlerini yaşadık.

İstanbul Taksim Gezi Parkı, “Yayalaştırma Projesi” adı altında, imar izni dahi olmadan ağaçlar kesilerek imara açılmak istenmişti.

Bir grup doğaseverin başlattığı karşı duruş, polisin orantısız güç kullanması sonucunda büyümüş ve ülke geneline yayılmıştı.

Tartışma “iki ağaç meselesi” olmaktan çıkmış ülkede yıllardır süren baskıcı rejime karşı bir başkaldırıya dönüşmüştü.

Protestocuların çoğunluğunu o güne kadar “apolitik” olduğu düşünülen 15-25 yaş arası gençler oluşturmuştu. Liseli, üniversiteli, işsiz ya da son derece düşük ücretle çalışan, gelecek kaygısı taşıyan gençler topluma örnek oldu.

Gençlerin yanı sıra, yaşam tarzlarına müdahale edildiğini düşünen kadınlar ve her yaştan yurttaşlar sokağa döküldü.

Büyük çoğunluğu hayatında ilk kez bir eyleme katılan ve bütünlüklü bir dünya görüşüne de sahip olmayan bu kitle, militan bir duruş sergilemişti. Onca gaz bombasına ve baskıya rağmen korkup sinmemiş evlerine dönmemişti.

Böylece, Türkiye toplumsal mücadeleler tarihinin en önemli protestolarından biri gerçekleşmişti.

Böylece; 7 Haziran akşamında yolcu edeceğimiz AKP iktidarı sarsılmış; tek adam yönetiminin önü kapatılmıştı.

Yapılan tüm gösterilerde ağırlıklı olarak mizahi bir protesto anlayışı ortaya konulmuştu.

Gezi parkı eylemlerinin temel özelliği; kitlesel, barışçı ve mizahi olmasıydı.

Gezi parkı eylemleri; süre bakımından da ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Öyle ki bir aya yakın sürmesi nedeniyle, “Haziran Ayaklanması” olarak adlandırmak da mümkün olmuştu.

Denilebilir ki gezi parkı eylemleri; kitleselliği, barışçılığı, mizahi yapısı ve süresi ile tüm dünyaya örnek olmuştu.

Yapılan gösterilere karşı gösterilen zorbalık ve hukuksuzluk hepimizin hafızasındadır. Orantısız güç kullanımı ve kasıtlı hareketler sonucunda, 8 gencimiz yaşamını yitirirken, 8 bini aşan sayıda yurttaş yaralanmıştı.

Gözler önünde vurulan ve öldürülen gençlerin davaları hukuk dışı zorlamalarla uzatılmaktadır. Bu davaların izlenmesi ve adaletle sonlandırılması hukuktan yana olan, vicdanı olan herkesin görevidir.

Başta siyasiler olmak üzere bu hukuksuzluklara yol açanların adalet önünde hesap vermesini beklemek, demokrasinin gereğidir.

8 Haziran’daki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; birinci sınıf demokrasiyi gerçekleştirilecek, hukukun üstünlüğü sağlanacak ve yapılan bütün hukuksuzluklar giderilecek vesorumlulardan hesap sorulacaktır.

Gezi Parkı protestolarından; herkes, payına düşen dersi çıkarmalıdır.

Saygılarımla…

 

 

 

 

 

 

 

BAŞKENT HASTANESİ VE MERAM TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili adayı Dr.Hüsnü Bozkurt ,CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ve beraberindeki partililerimiz ile Başkent Üniversitesi Hastanesini ziyaret ettik

 

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker

HANIMLAR KERMESİ ZİYARETİMİZ

CHP Konya Milletvekili adayı Dr.Hüsnü Bozkurt ,CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ve beraberindeki partililerimiz ile Hanımlar kermesini ziyaret etti.

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker

KONYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİ ZİYARET ETTİK

CHP Konya Milletvekili adayı Dr.Hüsnü Bozkurt ,CHP Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ve beraberindeki partililerimiz ile Konya Eğitim ve Araştırma  Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Mehmet KOÇ’u makamında ziyaret ettik hastanede tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diledik. Dr. Hüsnü Bozkurt Başhekim olarak görev yaptığı hastanede çalışan personeller tarafından ilgiyle karşılandı,tüm sağlık personeline çok teşekkür ederiz.

Fotoğraflar:Alper Tunga Çeliker